Cumhurbaşkanımızın selamını iletip partimize destek istedik.
Orjinal Resim

Önceki dönem İl Başkanımız ve Erzurum Milletvekili adayımız Sn. Mehmet Emin Öz, İlçe Başkanımız Sn. Mahmut Kaya, Belediye Meclis üyelerimiz, İlçe Koordinatörümüz Sn. Cüneyt Yıldız, Önceki dönem İl Başkan yardımcımız Sn. Salih Yeşilkent, önceki dönem İlçe Başkanımız Sn. Muhammet Emin Işık, İl, İlçe Kadın kolları teşkilatımız, İlçe teşkilatımız, kıymetli muhtarlarımız, birbirinden değerli komşularımız ve hemşehrimiz ile Seçim İrtibat Büromuzda bir araya geldik.

Önce Millet, Memleket diyerek çıktığımız bu yolda bugün ki durağımız; Bozyazı, Bardakcı, Göbekören ve Tuzluca mahallelerimizi ziyaret ederek Cumhurbaşkanımızın selamını iletip partimize destek istedik.

Muhabbetle, samimiyetle bizleri karşılayan Muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun...

#RecepTayyipErdoğan #AKParti #Çat #TürkiyeYüzyılı

Arşiv  l