611 20 13
 
Başkan
Buradasınız :   Gezinti Bağlantılarını Atla
Ana Sayfa
Başkan

Arif Hikmet KILIÇ

Çat Belediye Başkanı

1967 yılında Erzurum’un Çat ilçesinde doğan Arif Hikmet Kılıç, eğitim hayatını doğup büyüdüğü memleketinde tamamladı. Genç yaşlardan itibaren çalışma hayatının içinde yer alan Kılıç, ticaret hayatına atılarak girişimci kimliğiyle öne çıktı.

İstanbul’da inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler kuran Arif Hikmet Kılıç, bu alanlarda gerçekleştirdiği yatırımlarla istihdama önemli katkılar sundu. İş dünyasında edindiği tecrübe ve birikimi, ilerleyen yıllarda memleketine hizmet etme hedefiyle birleştirdi.

2014 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyasete adım atan Kılıç, aynı yıl yapılan yerel seçimlerde CHP’den Çat Belediye Başkanı seçilerek halkın güvenini kazandı. Görev süresi boyunca; halkçı, emekten yana ve yerel kalkınmayı esas alan bir belediyecilik anlayışıyla ilçede önemli projeleri hayata geçirdi.

Başarılı çalışmaları ve halkla kurduğu güçlü bağ sayesinde, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bir kez daha Çat halkının büyük desteğini alarak ikinci dönem Belediye Başkanlığına seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden Çat Belediye Başkanı olan Arif Hikmet Kılıç, görevini sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürmektedir.

Arif Hikmet Kılıç, evli ve iki çocuk babasıdır.


Yazdır  l 
6608 Kez Görüntülendi
HIZLI MENÜ
BİR PROJEM VAR
NÖBETÇİ ECZANELER
HAVA DURUMU
SİTE İÇİ ARAMA
BAĞLANTI REHBERİ
WEB MAIL
AYDINLATMA METNİ
VEFAT EDENLER
ÇAĞRI MERKEZİ
(0442) 611 20 13
ADRES
Oyuklu, 25750 Çat/Erzurum